قصر دولما بهچه در استانبول، فرصتی برای شاهد شدن سبک زندگی لوکس ترین
 
شما باید به شخص خودتان ببینید که چگونه قصر دولما بهچه در استانبول، یکی از جاذبه‌های فراوان ترکیه، با طلای خود، نقاشی‌ها و کریستال‌هایش سحرآمیز است. این مقاله از تریپ فلوریک درباره قصر دولما بهچه است، یک دید زیبا در استانبول که واقعاً شما را با سبک زندگی لوکس پادشاهان عثمانی حیرت‌انگیز خواهد کرد. در معماری و تزئینات قصر دولما بهچه در استانبول، عناصر ارزشمند سنگ، کریستال و طلا بکار رفته‌اند تا نشان دهد که این بیشتر از یکی از جاذبه‌های استانبول است. قصر دولما بهچه، بزرگ‌ترین کاخ و به‌عنوان یکی از برترین جاذبه‌های ترکیه به حق خود، به عنوان محل اقامت و مرکز اداری برای شش سلطان عثمانی خدمت کرده است. ایده ساخت این کاخ از سوی سلطان عبدالمجید اول بود که هدفش ساخت یک کاخ بزرگ و مدرن بود، متفاوت از کاخ قبلی خود. اگر شما قصد دارید استانبول را ببینید می‌توانید از خدمات ما در تریپ فلوریک مانند پیدا کردن هتل‌های نزدیک قصر دولما بهچه ، رزرو ک متناهی‌ترین هتل نزدیک تنگه بسفرئوس، اجاره آپارتمان روزانه نزدیک قصر دولما بهچه . این شهر دارای خیلی چیزهایی برای انجام دادن در استانبول است و شما همچنین می‌توانید همه نوع


قصر دولما بهچه در استانبول، فرصتی برای شاهد شدن سبک زندگی لوکس ترین

تورهای شهری استانبول با ما.
قصر دولما بهچه کجاست؟
قصر دولما بهچه یکی از جاذبه‌های قابل توجه استانبول است که در ساحل اروپایی تنگه بسفرئوس واقع شده است. این قصر بین دو بندر، بشیکتاش و کاباتاش، قرار دارد. برای بازدید از قصر دولما بهچه در استانبول، به منطقه بشیکتاش، محله ویشنزاده و خیابان دولما بهچه مراجعه کنید.
معماری قصر دولما بهچه
خانواده بالیان، معماران معروف امپراتوری عثمانی، قصر دولما بهچه در استانبول را در طول 13 سال ساختند و اسلوب‌های معماری اروپایی و عثمانی را تلفیق کردند. با وجود تأثیرات اروپایی، این قصر عناصر سنتی ترکیه را با دیوارهای داخلی آجری، دیوارهای خارجی سنگی و کف‌های چوبی خود ترکیب کرده است.
قصر دولما بهچه سه طبقه است و شامل 285 اتاق، 44 سالن، 68 حمام و 6 حمام ترکی است، همچنین یک کایه 600 متری دارد. این قصر با مساحت 45،000 متر مربع، به فراوانی با کریستال، طلا و نقاشی‌ها تزئین شده است. هر گوشه‌ای از این قصر با اشیاء ارزشمند پر شده است و نمایشی از زندگی لوکس را نشان می‌دهد. احتمالاً اولین چیزی که چشم شما را به خود جلب می‌کند، چراغ بزرگ کریستال با براقیت بلورهایش خواهد بود.


قصر دولما بهچه در استانبول، فرصتی برای شاهد شدن سبک زندگی لوکس ترین

سقف‌های قصر به‌طور شکیل تزئین شده‌اند، با استفاده از حدود 14.5 تن طلا برای تزیین به‌علاوه چراغ‌های کریستال. فرش‌های قصر دولما بهچه یکی از بهترین فرش‌های ابریشمی دنیا است، شناخته شده به عنوان فرش‌های هرکه، بافته شده توسط ماهرترین بافندگان ترکیه. همچنین این قصر دارای 202 نقاشی از برخی از مشهورترین هنرمندان جهان است.
هنگامی که پله‌های قصر را بالا می‌روید، به نرده‌ها توجه کنید که با بلورهای ارزشی طراحی شده‌اند و آن‌ها را از هر دیگر متمایز می‌کند.
بخش‌های قصر دولما بهچه
 
قصر دولما بهچه در استانبول گسترده است، با بخش‌های مختلف که هرکدام نگاهی منحصربه‌فرد به تاریخ و شکوه آن را ارائه می‌دهند. اینجا یک نگاه کلی به این بخش‌هاست:
§سلاملیک (مابین-حومایون)

قصر دولما بهچه در استانبول، فرصتی برای شاهد شدن سبک زندگی لوکس ترین

سلاملیک یا مابین-حومایون قسمت اول طبقه زمینی قصر است، جایی که مهم‌ترین امور اداری و سیاسی انجام می‌شد. این محل با مبلمان، فرش‌ها و چراغ‌های لوکس پر شده است. تاریخی‌ترین اطلاعات نشان می‌دهد که این منطقه مخصوصاً برای مردان بوده و زنان از آن خارج شده‌اند. سلاملیک دو دید متفاوت را ارائه می‌دهد: یک طرف که به سمت تنگه بسفرئوس است و برای وزرای و امپراتوران اختصاص دارد و طرف دیگر که منظری کمتر جذاب به مقامات کم‌رتبه داده شده است. خود سلاملیک دو طبقه بوده و شامل چندین بخش کلیدی است.
§سالن مدحل
اولین مکانی که در سلاملیک به آن برخورد می‌کنید، سالن مدحل است که به عنوان اتاق انتظار برای بازدیدکنندگان تا توسط افسر ورودشان را اعلام شود، خدمت می‌کرده است. این سالن دارای طرح‌های موربین پیچیده بر روی میزها، چراغ‌های کریستال ۶۰‌شاخه و پارچه‌های ابریشمی قرمز هرکه می‌باشد.
§اتاق دفترخانه
اتاق دفترخانه، همچنین به نام اتاق کاشی شناخته می‌شود، نقاشی‌های زیبای هنرمندان مشهور را نشان می‌دهد، از جمله اثر قابل توجه هنرمند ایتالیایی استفانو اوسی که سفرهای زائران قصر دولما بهچه در استانبول، فرصتی برای شاهد شدن سبک زندگی لوکس ترین
§سالن سفیران
سالن سفیران با تزئینات متقارن خود، مکانی برای دیپلمات‌های خارجی برای استراحت و لذت بردن از وقت اشغال شده‌است.
§پله‌های کریستال
پله‌های کریستال، اتصال بین طبقه اول و دوم را فراهم می‌کنند که با باریکه‌های کریستال درخشان و چراغ کریستال توسط شرکت معروف فرانسوی باکارا تزئین شده‌است.
§اتاق قرمز
اتاق قرمز به دلیل دکور قرمز چشمگیر خود نامگذاری شده‌است، اگرچه دارای جزئیات طلا نیز می‌باشد.
قصر دولما بهچه در استانبول، فرصتی برای شاهد شدن سبک زندگی لوکس ترین
§زلواچاین
زلواچاین که در طبقه دوم سلاملیک قرار دارد، شامل اتاق نماز، حمام ترکی و اتاق مطالعه است که چشم‌اندازی فوق‌العاده از باغ‌های قصر و تنگه بسفرئوس ارائه می‌دهد.
§سالن مراسم
سالن مراسم یکی از بخش‌های شگفت‌انگیز قصر دولما بهچه است که بین سلاملیک و حریم واقع شده‌است. این سالن با یک فضای ۲۰۰۰ متر مربع و سقفی به ارتفاع ۳۴ متر دارای بزرگترین چراغ بوهمیایی جهان می‌باشد که دارای ۷۵۰ لامپ و وزن ۴.۵ تن است.
§حریم
حریم یکی از بخش‌های مهم قصر دولما بهچه است که به‌طور خاص برای زنان ساخته شده و به ایشان امکان دسترسی به تفرجگا حریم قصر دولما بهچه
حریم قصر دولما بهچه محل اقامت خصوصی سلطان، همسران او و مادرش بود. امنیت به شدت پیگیری می‌شد و تنها افراد انتخاب شده مجاز به ورود بودند. معماری حریم نسبت به بقیه بخش‌های قصر سنتی‌تر است، اما با فرش‌ها، نقاشی‌ها، مبلمان و چراغ‌های لوکس خود از همه جا لوکس است. بخش‌های قابل ذکر عبارتند از:
§سالن آبی
سالن آبی برای جشن‌های مختلف مادر و همسران سلطان استفاده می‌شد. از نام این سالن به دلیل دکور آبی‌اش استفاده شده که با سقف‌های طلایی و دیوارهای نقاشی شده ترکیب شده است.
§سالن صورتی
سالن صورتی جایی بود که خانواده سلطان میهمانان خود را می‌پذیرفتند. این سالن دارای فرش‌های ابریشم دست‌بافته زیبا و نقاشی‌ها است. این سالن مجاور سالن آبی است.
کتابخانه و اتاق آتاتورک
کتابخانه از سلطان آخر عثمانی، عبدالمجید دوم، برای جلسات مهم استفاده می‌شد. در حال حاضر کتاب‌هایی از رؤسای اول ترکیه در آنجا نگهداری می‌شوند. این محل به عنوان مکانی که اعلام سقوط امپراتوری عثمانی به سلطان اعلام شد، اهمیت تاریخی دارد.
§اتاق آتاتورک
اتاق آتاتورک با ساعتی که در ساعت 9:05 صبح متوقف شده‌است، زمان مرگ آتاتورک، حفظ شده‌است. پرچم ترکیه از روی تخت او برپا شده‌است تا از اولین رئیس‌جمهور ترکیه تجلیل شود.
§قایق و فضای بیرونی
حیاط‌های بیرونی و عناصر مهم
محوطه‌های بیرونی کاخ دلمبهچه در استانبول شامل ویژگی‌های قابل توجهی مانند یک مسجد، برج ساعت، چندین کاخ کوچکتر، آشپزخانه‌ها، کارگاه فرش و باغ است. این باغ برای زنان سلطان برای لذت بردن از هوای تازه و استراحت اختصاص داده شده بود.
§مسجد دلمبهچه
میان سال‌های ۱۸۵۳ تا ۱۸۵۵، مادر سلطان عبدالمجید ساخت یک مسجد با شکوه همانند کاخ را در جنوب کاخ دلمبهچه به سفارش داد. طراحی شده به سبک نئوکلاسیک، مسجد دلمبهچه از بسیاری از مساجد دوره عثمانی برجسته است. با وجود آنکه دارای گنبد، سایت و مناره است، چراغ‌های لوکس و تزئینات آن بخشی از یک کاخ بزرگ را تشکیل می‌دهند به جای یک فضای مقدس. این مسجد دو طبقه است و به طور نزدیک شبیه به مسجد اورتاکوی است که در ادامه این مقاله به آن اشاره خواهیم کرد.
§برج ساعت
کاخ شاهزاده و ساعت برج دولماباهچه
مستقیماً در مقابل کاخ دولماباهچه، در کنار دروازه خزانه، برج ساعت قرار دارد. این برج دارای چهار روی، چهار طبقه است و به ارتفاع 27 متر می‌رسد. روی ساعت نوشته‌هایی به سبک خط توغرا وجود دارد که عناوین سلطنتی را شامل می‌شود. ساعت مشهور فرانسوی ژان-پل گارنیه ساخته شده است. گفته می‌شود یک خانواده فرانسوی برج ساعت را ساخته و در سال ۱۹۷۹، اجزای مکانیکی آن با قطعات الکترونیکی جایگزین شد.
§کاخ شاهزاده
اصلیترین محل اقامت شاهزاده بود، این کاخ در سال ۲۰۱۴ به موزه ملی نقاشی تبدیل شد. این موزه حدود ۲۰۰ اثر نقاشی را در خود جای داده است که هنر و خلاقیت نقاشان قرن ۱۹ و ۲۰ را به نمایش می‌گذارد.